PROPOSTES I ACTIVITATS PER FER A CASA

Facilitem una guia de recomanacions i propostes de tasques i activitats, tant lúdiques com per treball d’habilitats i competències bàsiques, per passar el confinament, i que també permetin conectar amb la vida al taller i mantenir una rutina. Aquí trobareu una proposta d’horari. Tenir certa planificació, adaptada a les vostres possibilitats i a cada persona, aportarà confiança i seguretat, i us ajudarà a estructurar el dia a dia durant aquest temps.

A les xarxes socials de la Fundació cada dia pengem idees i activitats. Us convidem a seguir-nos a Instagram o Facebook i twitter i a fer-nos arribar fotografies, vídeos, etc, d’activitats que feu a casa, per a poder-les compartir, com la gran família que som. #joemquedoacasa #totanirabe

ACTIVITATS LÚDIQUES

AUDIOCONTES

Harold contra els cavallers de la moda

La fugida del pintor Notxa

La Sirindoina

La sopa de pedres

ACTIVITAT FÍSICA

Fer cada dia una mica d’activitat física, a més d’una alimentació saludable i exercici mental, és vital per a mantenir una bona salut i unes rutines bàsiques per al dia a dia del confinament. A internet hi ha moltes activitats i propostes de ball i gimnàsia, per exemple:

COMPETÈNCIES BÀSIQUES