Col·laboració de Ferrovial Servicios amb la Fundació Ginac

Fundació Ginac i Ferrovial Servicios han establert un conveni de col·laboració amb l’objectiu de “complir els somnis” de les persones treballadores de la Fundació.

La Fundació Ginac és una organització sense ànim de lucre, que treballa amb persones amb discapacitat, la majoria amb discapacitat intel·lectual, mitjançant sessions d’aprenentatge centrades en millorar el seu benestar i potenciar les seves habilitats.
A través d’un pla d’acció coordinat entre Ferrovial Servicios y el Servei d’Orientació i Inserció (SOI) que ofereix la Fundació, s’ha possibilitat que un treballador pugui realitzar les tasques de reciclatge a les instal·lacions de Valls (Tarragona), on es duen a terme, entre altres funcions, la neteja i recollida de residus de la Deixalleria municipal de Valls.

El procés formatiu del treballador ha estat supervisat per un equip format per un empleat de Ferrovial Serveis i per una monitora de la Fundació.
Pel treballador, aquesta col·laboració suposa haver complert un somni, tenint l’oportunitat de col·laborar en la realització d’alguns treballs a la planta de Valls. Segons el pla d’acció dissenyat, el treballador continuarà amb el seu aprenentatge els propers mesos, assistint a la instal·lació, un cop per setmana, ja que els resultats estan sent molt positius a poder gaudir d’una de les seves passions: el reciclatge.

Amb aquesta iniciativa, Ferrovial Serveis consolida el seu compromís d’acció social, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, alhora que ofereix un voluntariat corporatiu als seus treballadors, que tenen l’oportunitat d’aprendre tambíen sobre els valors de la inserció laboral treballant al costat de les persones amb capacitats diverses de la Fundació.