Fluvitex i la Fundació Ginac segueixen teixint lligams de canvi social

Fluvitex i la Fundació Ginac engeguen el segon projecte col·laboratiu d’inserció sociolaboral. Un equip inicial de 5 persones treballadores amb discapacitat  de la Fundació Ginac ha començat la seva activitat laboral a Fluvitex Valls, amb perspectives de futur engrescadores.

El passat 1 de juny es va oficialitzar el segon projecte conjunt entre Fluvitex Valls i la Fundació Ginac. Des del dilluns 7 de juny un equip de 5 persones treballadores amb discapacitat de la Fundació Ginac s’han incorporat a l’activitat productiva d’una línia de coixins a Fluvitex Valls. L’equip, que duu a terme les tasques sota la supervisió d’una persona encarregada, ha estat preparat i format durant les últimes setmanes, per tal de poder desenvolupar les l’activitat e manera autònoma, eficient i segura.

Aquest nou projecte suposa un pas endavant en la col·laboració professional de les dues empreses, que neix arran de l’èxit d’un projecte anterior en funcionament des de fa 8 anys.

 “Estem molt satisfets amb com ha funcionat el projecte que vam engegar ara fa 8 anys amb la Fundació Ginac, i esperem que aquest sigui també un èxit per a tots” explica Jaume Burgell, Director General de Fluvitex.

En el primer projecte el personal amb discapacitat de la Fundació Ginac s’encarregava de dur a terme feines concretes per a Fluvitex, a les instal·lacions de la Fundació, amb maquinària i material proporcionat per Fluvitex. Aquest segon és un pas més cap a la inserció laboral dels i les treballadores amb discapacitat, que per desenvolupar les tasques es desplacen al centre de producció de Fluvitex, dins el centre logístic d’Ikea a Valls.

Esperem que l’experiència d’aquest primer grup de treball sigui molt satisfactòria i puguem ampliar l’abast d’aquest projecte conjunt amb Fluvitex, a futur” assegura Jose Carlos Eiriz, Director de la Fundació Ginac.

…..

Masias | Masias és una empresa amb més de 75 anys d’experiència en el desenvolupament de tecnologies per al tractament de fibres del sector tèxtil, dedicada exclusivament a la fabricació d’equips i la implantació de línies de fabricació tèxtil; tèxtil de la llar (coixins i nòrdics), feltres i buates i sectors del matalàs i la tapisseria.

Fluvitex | Fluvitex, és una empresa del Grup Masias Invest, ubicada a Sant Joan les Fonts que es dedica a la fabricació de coixins i nòrdics a la seva planta de producció de Valls. Fluvitex neix el 2013 com a franquícia, produint exclusivament per IKEA pels mercats espanyol, francès i portuguès.