Suport a les llars residències amb Fundació “la Caixa”

La Fundació Ginac ha rebut el suport de Caixabank i Fundació “la Caixa” i l’Associació de Comerç de Valls, que durant la campanya “Nadal Solidari” van acordar la concessió d’un import de 3.000 euros pel projecte “Mesures prevenció contra #COVID19 a les llars residències”.

Des del passat mes de març 2020 la Fundació ha hagut de fer molts esforços personals, materials, i econòmics per garantir el màxim possible el benestar de les persones usuàries i treballadores en general, i especialment de les persones residents a les llars.

Amb el suport de la Fundació “la Caixa”, mitjançant el projecte “Mesures prevenció contra #COVID19 a les llars residències” s’estan mantenint i reforçant les mesures de protecció, tant personals com materials, especialment en aquests moments d’inici de 2021 on la malaltia torna a estar malauradament molt estesa i amb una velocitat de contagi molt alta.

L’ajut econòmic provinent de la Fundació “la Caixa” ha permès adquirir nous elements de protecció, i reforçar la plantilla del personal, que actualment atén un total de 16 persones residents.