La Fundació Ginac es fa càrrec de la gestió, consergeria i bar de la Llar de Jubilats d’Alcover

Des d’aquest mes de juny 2022 Fundació Ginac es fa càrrec de la gestió, consergeria i servei de bar de la Llar de Jubilats d’Alcover. L’objectiu de la gestió del local és promoure la inserció laboral, la cohesió social i desenvolupament cultural al municipi.

Per aquest motiu la persona que s’ha incorporat al servei és en Oualid.

En Oualid va arribar a Catalunya com a menor no acompanyat i la DGAIA n’assumeix la tutela fins la seva majoria d’edat. Des d’aleshores participa en diferents programes per tal de facilitar la seva autonomia personal i inserció laboral.

A nivell d’habitatge ha pogut estar un any i mig en la Residència de Joves PIL Camins de Fundació Ginac.

A nivell laboral, el  procés d’acompanyament socio-laboral  del jove es realitza en el marc de la contractació des de l ‘ Empresa d’Inserció de les Comarques de Tarragona ¡ i amb el finançament del Projecte de Treball i Formació Joves del SOC finançat i promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. L’objectiu del Projecte Treball i Formació és proporcionar oportunitats als joves, en especial situació de vulnerabilitat, experiències professionals per facilitar les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

En Oualid compta amb formació en serveis de restaurant, bar i cafeteria. L’oportunitat de treballar en la Llar de Jubilats d’Alcover li permetrà posar en pràctica els coneixements adquirits i comptar amb una experiència real en el desenvolupament de la seva professió, així com, avançar en la seva independència i emancipació.

Oualid inicia aquest projecte com un repte personal i professional, ja que els seu somni és tenir un establiment de restauració propi, i s’està implicant en el projecte amb una alta motivació i interès. Des d’aquest mes de juny ja resideix a Alcover. Li desitgem molta sort en aquest recorregut personal i professional.