Preestrena de la pel·lícula ‘Especiales’ a Valls

La Fundació Ginac, els Cinemes JCA de Valls i A Contracorriente Films organitzen la preestrena solidària d’ESPECIALES, una pel·lícula de temàtica social sobre les persones amb discapacitat.

‘ESPECIALES’ retrata el dia a dia de les persones amb autisme, així com el suport que reben de les persones que formen part de diverses associacions. La preestrena de la pel·lícula, a favor de la Fundació Ginac, és una iniciativa de la productora A Contracorriente films, amb la col·laboració de JCA Cinemes de Valls, per donar visibilitat a les situacions que l’autisme i altres trastorns generen a les persones i a les seves famílies, però sobretot al suport que  reben des de les associacions i fundacions, amb professionals que tenen cura i afavoreixen la integració social i laboral de les persones que més ho necessiten.

La projecció tindrà/ha tingut lloc aquest dijous 20 de febrer, amb l’assistència de 130 persones de la Fundació Ginac amb les seves famílies, voluntariat i professionals, i el suport de l’Ajuntament de Valls, amb la presència del Sr. Xavier Salat Brunel, Segon Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Valls, del Sr. Ramon Font, Regidor de Sostenibilitat, Urbanisme i Habitatge i de Montserrat Gutiérrez Perea, Coordinadora d’Afers Socials.

La nova pel·lícula dels directors d’”Intocable”, i protagonitzada pels actors Vincent Cassel i Reda Kateb, arribarà als cinemes el 28 de febrer. El film, d’origen francès, va ser l’encarregat de clausurar la darrera edició de Festival de Cannes i va aconseguir el Premi del Públic al Festival de Sant Sebastià, amb la major puntuació registrada fins a la data. Es pot veure el tràiler a https://youtu.be/xl0wK1bbf9k

85 associacions s’uneixen a la iniciativa per donar a conèixer les problemàtiques de l’autisme i d’altres discapacitats

La productora de la pel·lícula A Contracorriente films ha fet possible la preestena solidària a favor de diferents entitats a més de 80 sales de cinema de tot l’estat espanyol per “explicar i donar visibilitat al que suposen aquestes discapacitats realment per a les famílies, conscienciar veïns i polítics del treball exercit per associacions i fundacions que treballen en l’autisme o en qualsevol altra discapacitat a nivell local, treballs que necessiten de tot tipus de suports i un reconeixement social.”

La pel·lícula transmet esperança i optimisme per seguir creient en l’ésser humà i és una valuosa eina de transmissió de valors com la inclusió i normalització del concepte de discapacitat, sigui del tipus que sigui.